Een bijzondere Kerstvoorstelling (Geannuleerd)

Een bijzondere Kerstvoorstelling op zaterdag 22 december in Den Heuvel in Alphen. Gaat niet door!!!!!!!!!!!!!!!!

De Heemkundekring van Alphen en Riel biedt u de gelegenheid om al in het weekend voor Kerstmis in de stemming te komen en te genieten van een sfeervolle Kerstviering met het kerstverhaal “Het eerste mirakel van het kindeke Jezus”.
Een komische en eigentijdse monoloog, geschreven door de Italiaanse theatermaker Dario Fo, vertaald door Filip Vanluchene en op de planken gebracht door Mireille Vaessen een Belgische actrice en professioneel verhalenvertelster. mireille 2Mireille is ook zangeres en zal het publiek deze avond zeker een plezier doen met de vertolking van een aantal mooie kerstliederen.

De Drie Koningen spelen een belangrijke rol in deze voorstelling. We horen hoe deze drie wijzen altijd een inspiratiebron voor de mensheid zijn geweest. Het eeuwenoude verhaal is nog steeds actueel en multicultureel; een verhaal van het licht in de duisternis, het verhaal van een nieuw begin.

De voorstelling is toegankelijk voor leden en niet-leden.
Entree: 5 euro
Zaal open om 20.00 u, aanvang 20.30 u